Politica de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Cluj-Napoca şi ajung la destinaţie estimativ în 1 - 2 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii, în perioadele obișnuite (cu excepția Black Friday și a perioadelor de zile libere legale: Crăciun, Revelion, Paște, 1 Decembrie, etc.).

Comenzile înregistrate în zilele lucrătoare de luni, marți, miercuri și joi până la ora 15:00 se livrează în următoarea zi lucrătoare de la plasarea comenzii. Comenzile înregistrate în zilele de vineri după ora 15:00, sâmbătă, duminică și luni până la ora 15:00 se livrează a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

Livrarea se face prin curier rapid iar costul este de 15 lei. Plata se poate face ramburs la sosirea coletului dar și online folosind cardul bancar. Pentru comenzile mai mari de 199 lei plata transportului este gratuită.

În cazul în care o comandă este în curs de expediere, aflată la curier, nu este posibilă modificarea acesteia. Orice adăugare de produse la o comandă care este deja împachetată sau expediată, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă.

Factura fiscală poate fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară stampilarea și semnarea acesteia.

Va rugam sa verificati datele de contact înainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numărul de telefon incorect introduse pot întarzia livrarea comenzii sau pierderea acesteia. 

Nu se fac livrări în afara teritoriului României.