Întrebări frecvente

ÎN CÂT TIMP SE LIVREAZĂ COMANDA?

Comanda ta va ajunge la tine în maxim 48 de ore lucrătoare de la plasarea comenzii. Comenzile plasate vineri sunt expediate luni. Este important de reținut că în unele zone unde curierii nu au sediu, livrarea produselor poate sa dureze pana la 3-4 zile din cauza curselor limitate!

CARE ESTE POLITICA DE RETUR? 

În cazul produselor deja livrate, oferim 14 zile drept de retur. Taxa pentru retur este suportata de catre noi doar in cazul in care produsul primit este deteriorat sau ati primit un alt produs in schimbul celui comandat. 

Dacă produsul ajunge deteriorat la dvs. aveți dreptul de a cere un alt produs, fără niciun cost sau puteți primi banii înapoi.

Pentru toate informațiile legate de retur, accesați rubrica RETURNARE.

CUM POT SĂ SCHIMB UN PRODUS DACĂ NU MI SE POTRIVEȘTE?

În cazul în care un produs sau mai multe nu vi se potrivesc, aceastea se vor returna către noi respectând Politica de Retur. Ulterior puteți comanda de pe site produsul dorit de dumneavoastră.

OFERIȚI REDUCERI ÎN FUNCȚIE DE VOLUM?

Cu siguranță oferim reduceri în functie de numărul de produse comandate. Pentru orice colaborare / întrebare nu ezitați să ne contactați.

CARE SUNT MODALITĂȚILE DE PLATĂ?

Plate se poate face atât cu cardul cât și ramburs la primirea coletului.

ÎNTREBAREA MEA NU ARE RĂSPUNS AICI, CE FAC?

Dacă nu ți-am răspuns la întrebare te rugăm să ne scrii un mail la contact@aluxe.ro sau click aici pentru a folosi formularul de contact.